Over

Bart Oppenheimer


Adrien Mildersstraat 29f
3022 NB  Rotterdam
++31 (0)6-345 043 75
contact@oppenheimer.nl


btw-id NL 001980 0802 B97
KVK 24489 087

Oppenheimer — Grafische vormgeving & typografie verzorgt en begeleidt grafische en digitale producties van bijzondere allure. Met als specialisatie redactionele vormgeving en typografische toepassingen in de openbare ruimte, opereer ik als spil tussen de eerste, prille inval en de uiteindelijke realisatie voor uitgeverijen, ondernemingen en instellingen in de culturele sector en particulieren. Voorop staat tot tot verbeelding sprekende, prikkelende ontwerpoplossingen te komen met oog voor effectiviteit en raffinement.

 

Zoals bij alle visuele communicatie wordt de beoogde overdracht geschraagd door conventies. Vanuit kennis en bewustzijn daarvan kunnen deze zo nodig op hun kant gezet worden. Als aan datgene wat schijnbaar is voorgeschreven vragen worden gesteld, ontstaat er ruimte voor creativiteit.

 

Samenspel
De instelling van Oppenheimer — Grafische vormgeving & typografie is pragmatisch. Inventarisatie en bestudering van de vraagstelling leiden tot het te volgen traject en vinden hun neerslag in het eindresultaat. In samenspel ontstaan uitkomsten die meer om het lijf hebben dan eenvoudigweg een antwoord op de oorspronkelijke vraag.

 

Ik ben benieuwd waar uw interesses naar uitgaan!