Over

Bart Oppenheimer


Adrien Mildersstraat 29f
3022 NB  Rotterdam
++31 (0)6-345 043 75
contact@oppenheimer.nl


btw-id NL 001980 802 B97
KVK 24489 087

Oppenheimer — Grafische vormgeving & typografie voorziet grafische en digitale producties van bijzondere allure, met als specialisatie redactionele vormgeving en typografische toepassingen in de openbare ruimte. Als spil tussen de eerste, prille inval en eindproduct treed ik op voor uitgeverijen, ondernemingen en instellingen in de culturele sector en particulieren. Voorop staat het tot verbeelding sprekende, prikkelende ontwerpoplossingen komen, met oog voor effectiviteit en raffinement.

Zoals bij alle visuele communicatie wordt de beoogde overdracht geschraagd door conventies. Vanuit kennis en bewustzijn worden deze op hun kant gezet. Als aan datgene wat schijnbaar is voorgeschreven vragen worden gesteld, ontstaat ruimte voor creativiteit.

 

Samenspel
De instelling van Oppenheimer — Grafische vormgeving & typografie is pragmatisch. Inventarisatie en bestudering van de vraagstelling leidt tot het te volgen traject en vindt zijn weerslag in het eindresultaat. In samenspel ontstaan uitkomsten die meer om het lijf hebben dan eenvoudigweg een antwoord op de oorspronkelijke vraag.

 

Ik ben benieuwd waar uw interesses naartoe uitgaan!